Preliminary for Schools Trainer (Second Edition)

epicentru stock

O colecție de teste fără răspunsuri. Înregistrările audio ale exercițiilor orale sunt disponibile pe site-ul editorului.
Manualul conține teste de examinare curente, luând în considerare modificările pentru 2020.


Șase teste complete de practică, plus îndrumări de specialitate ușor de urmat și sfaturi pentru examen concepute pentru a garanta succesul examenului.

Ediția „fără răspunsuri” poate fi utilizată pentru a practica examenul acasă sau la clasă, oferind o oportunitate excelentă profesorilor și elevilor de a se familiariza cu formatul de examen B1 Preliminary for Schools. Cele șase teste practice prezintă chei explicative și răspunsuri model și includ idei pentru extinderea sarcinilor în clasă. Primele două teste includ, de asemenea, sfaturi pas cu pas cu privire la modul de abordare a fiecărei lucrări. Activitățile de practică suplimentară, informate de o bancă de documente reale pentru examenul candidaților preliminari pentru școli, se concentrează pe domenii în care elevii au de obicei cel mai mare ajutor. Audio-ul descărcabil include înregistrările pentru testele de ascultare.

Editor: Cambridge University Press
ISBN: 9781108528870
Nivel: Intermediar Plus (B1 +)
Ce este în cutie: o colecție de teste fără răspunsuri
Anul publicării: 2019
Capac: moale
Engleză: britanică
Limba: engleză